Netti palvelee

www.tarjouskilpailu.fi

on ilmainen palvelu, jossa asiakkaat ja yritykset löytävät toisensa ja pääsevät sopimaan kaupanteosta keskenään. Sivuilla on sekä julkisia että yksityisiä yrityksiä tarjouspyyntöineen. Julkisista hankinnoista saa reaaliaikaista tietoa käynnissä olevista ja tulevista julkisista hankinnoista HILMA-sivustolta.

www.majoitumaalla.fi -palvelu

on maaseutumatkailun majoitustilojen valtakunnallinen luokitustoimintaa tutuksi tekevä sivusto niin majoituspalvelujen käyttäjille kuin majoitusta tarjoaville yrittäjille. Majoittujille kerrotaan maaseudulla tarjolla olevista erilaisista majoitusmahdollisuuksista ja niiden tasoluokituksista sekä ajankohtaisista teemoista. Matkailuyrittämistä suunnittelevalle kerrotaan majoitustilojen teknisen luokitusjärjestelmän sisällöstä ja luokkakohtaisista perusteista.

www.matka.fi -palvelu

on Destia Traficin tarjoama ovelta-ovelle -reittineuvontapalvelu Suomessa joukkoliikennettä käyttäville. Palvelun avulla voi etsiä nopeimman tai vähiten vaihtoja sisältävän yhteyden, jossa on huomioitu myös kävelyaika. Palveluun on koottu bussien, junien ja paikallisliikenteen aikanatauluja ja reittejä eri alueilta ja eri toimijoilta.

www.mizusoft.com/relaxandsleep/index.html

Eikö nukuta?  Tästä osoitteesta vaikka älypuhelimeen valtameren kohinaa unentuloa siivittämään.

⇒  www.sailmate.fi

Suomen ja Ruotsin merialueiden karttapohjat ja tuulikartat voi ladata nyt maksutta verkon kautta.  Palvelu kattaa myös Saimaan ja Päijänteen alueet.  11.7.2011.

⇒  WinDictionary.com

Ilmainen Online Sanakirja