Työelämä 2020 -hanke haasta työpaikat jakamaan tietoa paremmasta työelämästä

21.11.2013

Työpaikat jakamaan tietoa paremmasta työelämästä

Työelämä 2020 -hanke haastaa työpaikkoja jakamaan blogeissaan vinkkejä paremmasta työelämästä. Tarkoitus on kertoa hyväksi havaituista opeista muillekin työpaikoille ja näin kehittää suomalaista työelämää.

Ensimmäisessä Työelämä 2020 -haasteblogissa hankejohtaja Margita Klemetti haastaa yritykset 3 Step IT, Vincit ja Sininen Meteoriitti Oy kertomaan, miten ne ovat rakentaneet hyvän työpaikan. Kyseiset yritykset ovat saaneet tunnustusta Suomen parhaina työpaikkoina. Uusi haasteblogi ilmestyy kahden viikon välein.

 

Lähde mukaan kampanjaan!

Blogien aiheet liittyvät Työelämä 2020 -hankkeen painopistealueisiin, jotka ovat osaava työvoima, luottamus ja yhteistyö, työhyvinvointi ja terveys sekä innovointi ja tuottavuus. Syksyn blogien aiheina ovat muun muassa monimuotoisuus voimavarana ja yhteistoiminnan positiiviset puolet.

Jos työpaikkasi haluaa mukaan blogikampanjaan, ota yhteyttä Työelämä 2020 -hankkeeseen. Kampanjaan ovat jo lähteneet mukaan Dna, FIBS ry, Ilmarinen, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva, Kesko, Orion, SGN Group, sisäasianministeriö, Solita Oy, Suomen terveystalo, Uusi iloinen teatteri sekä Veritas  eläkevakuutus.

Hallituksen Työelämä 2020 -hankkeen tavoitteena on laajalla yhteistyöllä tehdä suomalaisesta työelämästä Euroopan paras vuoteen 2020 mennessä. Se tarjoaa tähän työpaikoille apua ja välineitä, mutta muutoksen tekevät työpaikat itse. Lisätietoja hankkeesta on osoitteessa www.tyoelama2020.fi.

Lisätiedot:

hankejohtaja Margita Klemetti, TEM, puh. 029 504 7032

erityisasiantuntija Pirkko Jukka, TEM, puh. 029 504 8981 (paikalla 25.11.2013)