Tervetuloa Työorganisaatiopalveluiden sivuille!

Ajankohtaista

Svenska handelshögskolanin palvelu- ja asiakkuusmarkkinoinnin professori Grönroos liittyy toistaiseksi kymmenen legendan joukkoon, johon aikaisemmin on valittu Richard Hagozzi, Shelby Hunt, Philip Kotler, V. Kumar, Naresh Malhotra, Kent Montoe, Jagdish Sheth, Yoram Wind jaa Gerald Zaltman.
BusinessEurope julkisti maaliskuun alussa näkemyksiään nuorten mahdollisuuksien parantamiseksi työmarkkinoilla. Tällä hetkellä lähes joka viides eurooppalainen nuori on vailla työtä.
Keski-Suomen ELY-keskus tiedottaa: Osaamista IPR-asioihin uudesta sähkökirjasta!
Jokaiselle tilalle tilakohtainen kehittämissuunnitelma
Etelä-Savon ELY-keskus on perustanut Etelä-Savoon yhden hallinnollisen työ- ja elinkeinotoimiston.
Ympäristöaiheiset koulutukset ovat kiinnostaneet hyvin keskisuomalaisia viljelijöitä Täky-hankkeessa. MTK Keski-Suomen Täky -hanketta on laajennettu yhteistyösopimuksessa Keski-Suomen ELY-keskuksen Ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen kanssa.
Etelä-Savon työ- ja elinkeinotoimistojen työvoima- ja yrityspalvelut uudistetaan vuoden 2012 aikana. Uudistus tarjoaa asiakkaille palveluverkoston ja kattavammat verkkoasiointimahdollisuudet.
Microsoft kannustaa yrityksiä siirtymään Windows 7:ään ajoissa!
EU:n Aktiivisen ikääntymisen teemavuotta 2012 käsittelevä katsaus
Viestintävirasto on julkaissut vuoden 2012 alusta voimassa olevat matkapuhelin- ja laajakaistaliittymien vähittäishinnat.
RSS ATOM