Tervetuloa Työorganisaatiopalveluiden sivuille!

Ajankohtaista

Sijaispalvelun kehittämishanke VeryNais Jyväskylästä on lähestynyt uudella kyselyllä majoitus- ja ravitsemusalan sekä kaupan alan pienyrittäjiä. Tämän kuten edellisenkin kyselyn tulokset kaikille toimialoille ohjaavat sijaispalvelujen ratkaisuehdotuksen laatimisessa.
ELY-keskukset ovat nimenneet uusia johtajia viisivuotiskaudeksi vuoden 2012 aloittaviin uusittuihin TE-palveluverkostoihin. Alla esitelty osa itäisestä ja keskisestä Suomesta.
Yhteistyötä on tehty pitkään. Keskiössä on tieliikenneturvallisuuden parantaminen Leningradin alueella Venäjällä ja Kaakkois-Suomessa.
Kilpailuun osallistutaan lähettämällä Eduskunnan tulevaisuusvaliokunnalle lyhyt, korkeintaan 10 sivun ja 21 000 merkin (fonttikoko 12.rivinväli 1,5) tarina yllättävästä tulevaisuudesta sähköpostilla mustat.joutsenet@eduskunta.fi viimeistään 31.8.2012 kello 16:00.
Avustus on tarkoitettu käytettäväksi 7-18 -vuotiaiden vapaa-aikana tapahtuvaan harrastustoimintaan sekä loma-aikoihin sijoittuvaan päiväleiritoimintaan.
Työ- ja elinkeinoministeriö asetti edistämistyöryhmän, joka pohjaa työnsä Lauri Tarastin 13.4.12 julkaistuun selvitykseen ja sen kehitysehdotuksiin. Ryhmän toimikausi on vuoden 2013 loppuun.
Suomen metsäkeskuksen energianeuvojat ovat yhdessä Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja VTT:n kanssa tuottaneet kattavan oppaan klapiyrittäjille.
Työ- ja elinkeinoministeriö ja Tekes tiedottavat 4.4.12
EcoStart - konsultointipalvelua toteutetaan "Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen kehittämisohjelma -hankkeessa", joka saa rahoitusta EU:n sosiaalirahastosta.
Puuinfo järjesti yhteistyökumppaneidensa kanssa 13 eri paikkakunnalla puurakentamista edistävän seminaarin informoi Työ- ja elinkeinoministeriö 30.3.12
RSS ATOM