Tervetuloa Työorganisaatiopalveluiden sivuille!

Ajankohtaista

Kotimaisten matkailijoiden yöpymisiä kirjattiin Suomen majoitusliikkeissä 1,5 miljoonaa vuorokautta elokuussa -12, mikä oli 1,5 % enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Etelä-Savossa kolmanneksi eniten kasvua yöpyjien määrässä - +9 %.
Maakunnan kehityksestä ja tulevaisuuden ennakoinnista tiedotetaan Etelä-Savon aluekatsauksessa, jonka Etelä-Savon ELY-keskus vuosittain laatii Tilastokeskuksen indeksisarjojen perusteella.
Tekniikka ja Talous, Tuula Laatikainen, 12.10.12: Suomalaisia sähkönkäyttäjiä odottaa muutaman vuoden päästä uusi kymmenien, jopa satojen miljoonien eurojen lasku.
Rantasalmen, Juvan ja Sulkavan seutu jää toiminnallisesti ja viestinnällisestikin Savonlinnan ja Mikkelin seudun puristuksiin. Profiloituminen ja oman alueen vahvuuksien kokonaisvaltainen havainnointi vaatii jatkuvaa hiomista yhteisin ponnisteluin.
Lue koko raportti oheisesta pdf-tiedostosta
Viestintäviraston alkuvuoden markkinakatsauksen mukaan yleisin laajakaistan nopeusluokka on 10-20 Mbit/s.
Maakuntien Parhaat on ProAgria Keskusten Liiton myöntämä laatumerkki, joita on myönnetty vuodesta 1993 jo 388 kappaletta. Eteläsavolaisia yrityksiä kokonaismäärästä on 3 %.
Tilastokeskus informoi 24.9.12 kello 9:00
"Pk-yrityksissä kehitystyön yksi suuri haaste on parhaiden ulkopuolisten asiantuntijoiden saaminen mukaan liiketoiminnan kehittämiseen. Uudistuva teollisuus -kampanjassa luodaan mahdollisuuksia pk-yrityksille hankkia käyttöönsä juuri näitä parhaita asiantuntijoita."
"Periaatteellinen päätös on tehty ja aloitamme selvitystyön siirron yksityiskohdista ja aikataulusta yhdessä Finnveran kanssa", Tekesin pääjohtaja Pekka Soini sanoo.
RSS ATOM