Tervetuloa Työorganisaatiopalveluiden sivuille!

Ajankohtaista

Uutisoitu 25.6.2013 kello 10:08 Digitoday Newsletter Artikkeli Henrik Kärkkäinen henrik.karkkainen@sanoma.fi
Lainaus artikkelista
Tilastokeskuksen mukaan teollisuuden tuottajahinnat laskivat keskimäärin 0,4 prosenttia vuoden 2012 toukokuusta vuoden 2013 toukokuuhun. Kotimaahan myytyjen teollisuustavaroiden tuottajahinnat nousivat 0,5 prosenttia, kun taas vientitavaroiden tuottajahinnat laskivat 1,5 prosenttia.
Finanssialan Keskusliitto 20.6.13: Piia-Noora Kauppi, Finanssialan Keskusliiton toimitusjohtaja. Kolumni on julkaista ensin Kalevan vieraspalstalla
Tiedot ilmenee Maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskuksen maatalousmaa -tilaston ennakkotiedoista.
Oiva-raportti kertoo kunnan elintarvikevalvojan tarkastuksessa tekemistä havainnoista, kuten yrityksen hygieniasta ja tuotteiden turvallisuudesta. Vähittäiskauppojen ja ravintoloiden elintarvikevalvontatietoja on toukokuun alusta lähtien julkaistu internetissä noin tuhat. Tarkastustuloksia kuvataan hymynaamasymboleilla. Valtaosa kuntien tähän mennessä tarkastamista yrityksistä on saanut hymyilevän tuloksen. Kaikki kohteet saavat oman Oiva-merkintänsä. Tiedot on jokaisen haettavissa Eviran Oivahymysivustolta.
Tilastokeskus julkaisi tänään 13.6.13 palvelualojen liikevaihtotiedon, jonka mukaan vuoden 2013 ensimmäisellä neljänneksellä kasvua oli 0,8 % edellisvuoden vastaavaan jaksoon verrattuna, jolloin palveluiden liikevaihto kasvoi 6,2 %. Palvelualojen liikevaihdossa ei ole mukana kaupan toimialoja.
Hämeen ELY-keskus uutisoi tänään 12.6.13
TILASTOKESKUS UUTISOI TÄNÄÄN 12.6.13 NIIN ROHKAISEVISTA KUIN HÄLYTTÄVISTÄKIN UUTISISTA. Katso täydelliset pdf-julkaisut alla.
RSS ATOM